Αρχική Διάφορα Προσφορά εισιτηρίων για την παράσταση "Ο Ποντικός και η Θυγατέρα του", στο εργαστήρι Μαιρηβή

Προσφορά εισιτηρίων για την παράσταση "Ο Ποντικός και η Θυγατέρα του", στο εργαστήρι Μαιρηβή

Προνομιακή τιμή για όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν αυτή την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, την παράσταση "Ο Ποντικός και η Θυγατέρα του" προσφέρει το Εργαστήρι Μαιρηβή. Έτσι η είσοδος για δύο άτομα θα κοστίζει αποκλειστικά εκείνη την ημέρα €10 για δύο άτομα.

Για να ισχύει η προσφορά, θα πρέπει να κλείσετε θέση, μέχρι το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 στις 5:00 μ.μ..
Τηλέφωνα για κρατήσεις: 210 5222181

Λίγα λόγια την παράσταση

Πώς ο Ποντικός πάντρεψε τη Θυγατέρα του; Και ποιo γαμπρό προτίμησε; Τον Ήλιο, το Σύννεφο, τον Αγέρα, τον Πύργο ή κάποιον άλλο καλύτερο και δυνατότερο; …
Μία κωμικοτραγική παράσταση κουκλοθέατρου, βασισμένη σ’ έναν παλιό λαϊκό μύθο, που περιλαμβάνεται στη συλλογή «Ελληνικά Παραμύθια», σε εκλογή Γ. Α. Μέγα. Το έργο, με ανάπτυξη του στοιχείου των διαλόγων και έντονη την παρουσία του έμμετρου λόγου (δεκαπεντασύλλαβος), εμπλουτίζεται με προβολές βίντεο και παίζεται σε όλη τη σκηνή του θεάτρου. Διαπραγματεύεται δε καυτά σημερινά προβλήματα σχέσεων ανάμεσα στους γονείς και τα παιδιά τους αλλά θίγει και ζητήματα των προσωπικών φιλοδοξιών των μεγάλων με έναν ιδιαίτερο τρόπο, που μπορεί να συγκινήσει παιδιά κάθε ηλικίας έως και ενήλικες.
Η προβολή σε συγκεκριμένα τμήματα της παράστασης είναι οργανικά δεμένη με τα σκηνικά και την δραματουργία του έργου ολοκληρώνοντας την ιστορία και συνδυάζει δισδιάστατες και τρισδιάστατες τεχνικές animation, όπως drawing animation, cut out και sand animation.

Συντελεστές

Κουκλοθεατρική Ομάδα: Μιρέλα Κατσά, Μαιρηβή Γεωργιάδου, Φίλιππος Φέρτης
Διασκευή-Σκηνοθεσία-Κατασκευή Κούκλας: Μαιρηβή Γεωργιάδου
Σκηνικά: Αντώνης Λάριος
Μουσική: Γιώργος Χατζημιχελάκης
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα

Πού: Εργαστήρι ΜΑΙΡΗΒΗ, Δεληγιώργη 33, Μεταξουργείο, Αθήνα
Πότε: Οι παραστάσεις για το κοινό θα αρχίσουν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και θα συνεχίσουν κάθε Κυριακή στις 12:00,
Τηλ: 210 52.22.181


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.