Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο "Πρωινός περίπατος στην τέχνη" : Καλοκαιρινά προγράμματα για παιδιά (από 18/6)

"Πρωινός περίπατος στην τέχνη" : Καλοκαιρινά προγράμματα για παιδιά (από 18/6)

Καλοκαίρι! H αγαπημένη εποχή των παιδιών! Τα σχολεία κλείνουν και τα παιδιά δίνουν ραντεβού με τους συμμαθητές τους το Σεπτέμβριο με την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς! Τα καλοκαιρινά μπάνια, τα παιχνίδια στην παραλία και η ξενοιασιά των διακοπών είναι κάτι που τριβελίζει το μυαλό όλων μας, μικρών –μεγάλων, από την στιγμή που βλέπουμε τον υδράργυρο στο θερμόμετρο ν’ ανεβαίνει! Όλοι μας βασανιζόμαστε λίγο-πολύ περιμένοντας τις διακοπές!Για μας τους μεγάλους τα πράγματα ίσως να είναι και λίγο καλύτερα! Γνωρίζουμε το πρόγραμμά μας και ανάλογα με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις μας κανονίζουμε αναλόγως! Τα παιδιά όμως, πώς θα περάσουν το διάστημα μέχρι να έρθει η πολυπόθητη μέρα που ο μπαμπάς και η μαμά θα πάρουν την άδειά τους ;
Ολοι θυμόμαστε ότι παλαιότερα ο μεγαλύτερος αριθμός των παιδιών, είχε την πολυτέλεια να επισκέπτεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, τον παππού και τη γιαγιά σε κάποιο από τα πανέμορφα ορεινά ή παραθαλάσσια χωριά της χώρας μας, όπου τα παιδιά περνούσαν το διάστημα των διακοπών τους με τρείς μήνες ακατάπαυστου παιχνιδιού!
Τα τελευταία χρόνια όμως, όλο και λιγότερα παιδιά μπορούν ν΄ απολαύσουν αυτή την πολυτέλεια, εξ΄αιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής! Οι γειτονιές δεν είναι τόσο φιλικοί όσο παλιά για να μπορούν τα παιδιά άφοβα να συναντούν στους δρόμους τους φίλους τους! Με γνώση αυτής της κατάστασης και αναλογιζόμενοι τις ανάγκες και την αγωνία των γονιών για την καλύτερη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών τους, ο «Περίπατος» διοργανώνει καλοκαιρινό πρόγραμμα απασχόλησης διάρκειας πέντε εβδομάδων και αρχής γενομένης από 18 Ιουνίου.
Μέσα από το πρόγραμμά μας θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε, όσο είναι δυνατόν, την ανάγκη των παιδιών για παιχνίδι και την ανάγκη των γονιών για ασφαλή επιλογή, γνωρίζοντας ότι ο χρόνος του παιδιού τους καλύπτεται από πληθώρα δημιουργικών δραστηριοτήτων.
Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρο ή μέρος του προγράμματός μας!


ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ 17, ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
2109954189, 6974664041, 6946235821


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.