«Πρωινός περίπατος στην τέχνη» : Καλοκαιρινά προγράμματα για παιδιά (από 18/6)

Καλοκαίρι! H αγαπημένη εποχή των παιδιών! Τα σχολεία κλείνουν και τα παιδιά δίνουν ραντεβού με τους συμμαθητές τους το Σεπτέμβριο με την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς! Τα καλοκαιρινά μπάνια, τα παιχνίδια στην παραλία και η ξενοιασιά των διακοπών είναι κάτι που τριβελίζει το μυαλό όλων μας, μικρών –μεγάλων, από την στιγμή που βλέπουμε τον υδράργυρο στο θερμόμετρο ν’ ανεβαίνει! Όλοι μας βασανιζόμαστε λίγο-πολύ περιμένοντας τις διακοπές!Για μας τους μεγάλους τα πράγματα ίσως να είναι και λίγο καλύτερα! Γνωρίζουμε το πρόγραμμά μας και ανάλογα με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις μας κανονίζουμε αναλόγως! Τα παιδιά όμως, πώς θα περάσουν το διάστημα μέχρι να έρθει η πολυπόθητη μέρα που ο μπαμπάς και η μαμά θα πάρουν την άδειά τους ;
Ολοι θυμόμαστε ότι παλαιότερα ο μεγαλύτερος αριθμός των παιδιών, είχε την πολυτέλεια να επισκέπτεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, τον παππού και τη γιαγιά σε κάποιο από τα πανέμορφα ορεινά ή παραθαλάσσια χωριά της χώρας μας, όπου τα παιδιά περνούσαν το διάστημα των διακοπών τους με τρείς μήνες ακατάπαυστου παιχνιδιού!
Τα τελευταία χρόνια όμως, όλο και λιγότερα παιδιά μπορούν ν΄ απολαύσουν αυτή την πολυτέλεια, εξ΄αιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής! Οι γειτονιές δεν είναι τόσο φιλικοί όσο παλιά για να μπορούν τα παιδιά άφοβα να συναντούν στους δρόμους τους φίλους τους! Με γνώση αυτής της κατάστασης και αναλογιζόμενοι τις ανάγκες και την αγωνία των γονιών για την καλύτερη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών τους, ο «Περίπατος» διοργανώνει καλοκαιρινό πρόγραμμα απασχόλησης διάρκειας πέντε εβδομάδων και αρχής γενομένης από 18 Ιουνίου.
Μέσα από το πρόγραμμά μας θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε, όσο είναι δυνατόν, την ανάγκη των παιδιών για παιχνίδι και την ανάγκη των γονιών για ασφαλή επιλογή, γνωρίζοντας ότι ο χρόνος του παιδιού τους καλύπτεται από πληθώρα δημιουργικών δραστηριοτήτων.
Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρο ή μέρος του προγράμματός μας!


ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ 17, ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
2109954189, 6974664041, 6946235821