Αρχική InfoMommy Νέα Πρωινό Κυριακής στο Λουτρό των Αέρηδων

Πρωινό Κυριακής στο Λουτρό των Αέρηδων

Εσείς πώς θα περάσετε την Κυριακή; Λοιπόν, έχουμε μία ιδέα. Το πιο όμορφο πρωινό της εβδομάδας, το πρωινό Κυριακής, ζήστε το στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας, την Πλάκα, στο Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης και συγκεκριμένα στο Λουτρό των Αέρηδων, για να απολαύσετε τις παραμυθικές εικόνες της έκθεσης της Λυδίας Βενιέρη «Η Σκευωρία των Δελφινιών» και τις κοσμογυρισμένες μελωδίες του Δημήτρη Βασιλάκη.

Μια ιστορία (παραμύθι; αλληγορία; κραυγή;): Η Φύση αποφασίζει να απαλλαγεί από το ανθρώπινο είδος και τα δελφίνια σκευωρούν για να το σώσουν. Η Λυδία Βενιέρη καταγράφει εικαστικά το ταξίδι της μεγάλης μετανάστευσης, αφηγούμενη με εικόνες και γλυπτά τα στάδια και την απρόσμενη κατάληξή του μέσα στους μαγικούς χώρους
του Λουτρού. Και ένα σαξόφωνο: Ανάμεσα στις μουσικές διαδρομές του στη Νέα Υόρκη και στον κόσμο όλο, ο περίφημος σαξοφωνίστας Δημήτρης Βασιλάκης
κάνει μια στάση στο Λουτρό και έρχεται να γεμίσει τις θόλους με τις μουσικές του.

Ο Φλεβάρης και μαζί του ο χειμώνας που φεύγει, η γειτονιά των Θεών, φτιαγμένη λες για να ‘χει πάντα Κυριακή, το σαξόφωνο, τα δελφίνια, το χαμάμ, ένα Μουσείο και δυο καλλιτέχνες: μέλη μιας γλυκιάς «σκευωρίας», που εγγυάται μια ιδιαίτερη ψυχαγωγική εμπειρία.

Ωρα: 12.00

Είσοδος ελεύθερη

Λουτρό των Αέρηδων
Κυρρήστου 8, Πλάκα
τηλ. 210- 32 44 340
http://www.melt.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.