Αρχική InfoMommy Νέα Πρωτοβουλία για την υγεία των ευπαθών ομάδων

Πρωτοβουλία για την υγεία των ευπαθών ομάδων

Πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας φιλοδοξεί να δώσει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας σε ανθρώπους που δεν έχουν κοινωνική ασφάλιση και βρίσκονται αποκλεισμένοι από το δημόσιο σύστημα υγείας. Καρπός αυτής της πρωτοβουλίας το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, που από την 1η Φεβρουαρίου θα παρέχει πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας σε όσους το έχουν ανάγκη.

Στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής θα γίνεται κλινική εξέταση και παρακολούθηση των ασθενών από εθελοντές γιατρούς διάφορων ειδικοτήτων, χορήγηση φαρμάκων και παραπομπή για εργαστηριακές εξετάσεις, σε ιατρεία και ιατρικά κέντρα εθελοντών γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου, καθώς και εμβολιασμός παιδιών, ευπαθών ομάδων και ηλικιωμένων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) Γιώργο Πατούλη, ο ΙΣΑ θα έρχεται σε επαφή με εξωτερικά ιατρεία του ΕΣΥ για ανθρώπους που έχουν ανάγκη νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, τα εγκαίνια του οποίου θα γίνουν, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα, θα στεγάζεται στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου, Σεβαστουπόλεως 113, και θα λειτουργεί καθημερινά 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι και αρχικά κάποια απογεύματα 5.00 μ.μ.- 8.00 μ.μ.

Οι γιατροί θα δέχονται κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 210-3847374.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.