Πρωτότυπα ρουχαλάκια και αξεσουάρ για τους μικρούς μας φίλους!

Κάθε μαμά, κάθε γιαγιά ή θεία ή φίλη όταν σκέφτεται να χαρίσει ένα δώρο στο μωράκι ή εγγονάκι ή ανιψάκι ή στο μωρό της φίλης της αναζητά κάτι όμορφο, εντυπωσιακό, ξεχωριστό, αλλά και μοναδικό.
Για αυτόν τον λόγο η εταιρία PanesCakes έχει εισάγει την ιδέα του εξωτερικού με τις τούρτες από πάνες, δηλαδή τις Diaper Cakes ή Nappy Cakes. Δηλαδή τούρτες με πάνες και στολίδια διάφορα βρεφικά είδη. Η www.panescakes.gr έχει συνεχώς αυξανόμενο αριθμό πελατών που αναζητούν κάποιο χρήσιμο δώρο και εντυπωσιακό.
Όλες οι μαμάδες, οι νονές και οι γιαγιάδες θα ήθελαν να κρατήσουν στην μνήμη τους τα μωράκια τους ως τους πιο λαμπερούς πρωταγωνιστές του Hollywood. Εδώ και πάλι η εταιρία PanesCakes εμπνεύστηκε τα μπεμπέ αξεσουάρ στολισμένα με αυθεντικά κρύσταλλα Swarovski.

Πιπίλες με Swarovski, κλίπ πιπίλας κλπ κλπ. Πολλά σχέδια για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Το πιο λαμπερό ενθύμιο του μωρού σας ή του βαφτιστηριού σας! Δείτε εδώ
Και αυτή η εταιρία δεν σταματά εδώ! Έχει εμπνευστεί trendy σκουφάκια για μωρά, μικρά παιδάκια αλλά και τρελαμένους ενήλικες. Δίνει μια χρωματιστή πινελιά στην καθημερινότητα μας. Σκουφάκια πασχαλίτσες, κουκουβάγιες, με αστερίες, μελισσούλες, κάλυμμα πάνας, όμορφα πλεκτά φορεματάκια, παπουτσάκια αγκαλιάς. Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά από τα όμορφα σχέδια, https://www.facebook.com/pages/Panes-Cakes/155832821143926


Και μας υπόσχεται και νέες ιδέες με νέα προϊόντα. Είμαι σίγουρη πως θα μας εκπλήξει πάλι!