Αρχική InfoMommy Νέα Πρόγραμμα για τη γονιμότητα στα Δωδεκάνησα

Πρόγραμμα για τη γονιμότητα στα Δωδεκάνησα

Πρόγραμμα για την εξωσωματική γονιμοποίηση σε ζευγάρια του Νομού Δωδεκανήσων, που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί, πραγματοποιεί το σωματείο ΚΥΒΕΛΗ με την επιστημονική
συνεργασία του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΕΣΙΣ και την υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρίας MSD Hellas.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 20 κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης και στοχεύει να βοηθήσει τα ζευγάρια να δημιουργήσουν οικογένεια και παράλληλα να τονώσει τις γεννήσεις σε αυτά τα νησιά που βλέπουν καθημερινά τον πληθυσμό τους να μειώνεται.

Τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια θα μπορούν να επικοινωνούν με το Σωματείο στο τηλέφωνο 210 7562375 κατά τις ώρες 10:00 – 13:00 και 18:00 –20:00 για όλο το χρόνο, προκειμένου να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες ένταξής τους σε αυτό.

Το Σωματείο Υποστήριξης Γονιμότητας ΚΥΒΕΛΗ ιδρύθηκε το 1995 με βασικό στόχο την ενημέρωση και υποστήριξη των υπογόνιμων πολιτών. Ενας από τους στόχους του Σωματείου είναι η εξασφάλιση δωρεάν ή επιδοτούμενων κύκλων ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής για τα οικονομικά ασθενέστερα μέλη του από χορηγίες γιατρών που το στηρίζουν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.