Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών του Δήμου Νέας Σμύρνης (18/6-20/7)

Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών του Δήμου Νέας Σμύρνης (18/6-20/7)

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει για ακόμη μία φορά το μήνα Δημιουργικής Απασχόλησης Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας για τη νέα γενιά των πολιτών του Δήμου.Σκοπός του προγράμματος είναι να εξοικειώσει τα παιδιά με την καλλιτεχνική δημιουργία και τον πολιτισμό.Μέσα από μία σειρά ατομικών και ομαδικών δραστηριοτήτων τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη φαντασία και την κριτική σκέψη, να μάθουν να εκφράζονται μέσα από το λόγο, την κίνηση, τη μουσική, το τραγούδι, τα χρώματα, τα σχήματα και τα άλλα στοιχεία των εικαστικών τεχνών.
Στο θερινό πρόγραμμα οι μικροί δημιουργοί του Δήμου μπορούν να διαμορφώσουν πολιτιστική συνείδηση, να αναπτύσσουν το αισθητικό τους κριτήριο, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να βιώσουν τη χαρά της προσωπικής κα ομαδικής δημιουργίας.

Το φετινό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε δυο σχολεία:

7ο Δημοτικό Σχολείο (Ευξείνου Πόντου 73 & Αγίων Σαράντα) και το
1ο Δημοτικό Σχολείο (Κοραή 20)

Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν παιδιά Δημοτικού με ωράριο 07:00-14:30.

Τμήμα 20 νηπίων (παιδιά 6 ετών που θα πάνε Α' Δημοτικού) θα λειτουργήσει στο 2ο Νηπιαγωγείο (Ευξείνου Πόντου 73 & Αγίων Σαράντα).

Στο τμήμα νηπίων η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και τηρείται σειρά προτεραιότητας, προηγούνται τα αδελφάκια συμμετεχόντων

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πολιτιστικό Οργανισμό στο 210 9310408, ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.neasmyrni.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.