Αρχική InfoSchool Δημοτικό Πρόγραμμα Κλασικός Αθλητισμός για παιδιά

Πρόγραμμα Κλασικός Αθλητισμός για παιδιά

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Παναθηναϊκό Στάδιο το πρόγραμμα «Κλασικός Αθλητισμός για παιδιά» (Kid’s Athletics), που απευθύνεται στα Δημοτικά σχολεία όλης της χώρας και υλοποιούν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και ο ΣΕΓΑΣ, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Το φετινό πρόγραμμα άνοιξαν, τη Δευτέρα 28/02/2011, μαθητές και μαθήτριες του 31ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, του Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος και η Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου, η οποία μοίρασε στα παιδιά τα αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.