Αρχική InfoTeens InfoΓνώση Πρόγραμμα ξεναγήσεων για μεμονωμένους επισκέπτες στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων

Πρόγραμμα ξεναγήσεων για μεμονωμένους επισκέπτες στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία οργανώνει πρόγραμμα ενημερωτικών ξεναγήσεων για μεμονωμένους επισκέπτες στο κτίριο της Βουλής. Οι ξεναγήσεις γίνονται κάθε Κυριακή στις 12.00΄ το μεσημέρι και μπορεί να τις παρακολουθήσει όποιος πολίτης επιθυμεί, αρκεί να τηλεφωνήσει στην αρμόδια υπηρεσία του Ιδρύματος της Βουλής στους αριθμούς 210 3692429 και 210 3692106 (Δευτέρα έως Πέμπτη, από 9.00΄ - 16.00΄). Οι χώροι στους οποίους περιηγούνται οι επισκέπτες είναι η αίθουσα Ελευθερίου Βενιζέλου, το Περιστύλιο και η αίθουσα της Ολομέλειας.Με τον τρόπο αυτό, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε Έλληνα πολίτη να ξεναγηθεί στη Βουλή των Ελλήνων, να γνωρίσει το κτίριο της Βουλής και την ιστορία του και να ενημερωθεί για το έργο και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου.

Πληροφορίες για όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος της Βουλής μπορεί να αντλήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος από τον ιστότοπο του Ιδρύματος στο διαδίκτυο: http://foundation.parliament.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.