Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πώς θα καθαρίσω το πλυντήριο ρούχων;

Πώς θα καθαρίσω το πλυντήριο ρούχων;

Πολλές νοικοκυρές λανθασμένα πιστεύουν ότι το πλυντήριο ρούχων είναι καθαρό από τη στιγμή που πλένουν τα ρούχα τους και δεν χρειάζεται να το καθαρίσουν εσωτερικά. Δείτε πώς θα το καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα:

1.Επιλέξτε ένα πρόγραμμα με υψηλή θερμοκρασία, βάλτε στην ειδική θήκη απορρυπαντικό και θέστε το πλυντήριο σε λειτουργία για να εξοντωθούν όλα τα μικρόβια που ενδέχεται να έχουν μαζευτεί.

2. Ανα δύο μήνες, να βάζετε στον κάδο πλυντηρίου, αντί για απορρυπαντικό, σόδα, στην ίδια δοσολογία που συνηθίζετε με το απορρυπαντικό και θέστε το σε λειτουργία στο πρόγραμμα 60°C χωρίς πρόπλυση και φυσικά χωρίς ρούχα. Η σόδα θα αφαιρέσει τα άλατα από τον κάδο πλυντηρίου.

3. Μην ξεχνάτε να πλένετε τη θήκη του μαλακτικού ώστε να μην κολλάνε τα υπολείμματά του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.