Αρχική Περιβάλλον Πόσα δέντρα φυτεύσατε φέτος κάνοντας carpooling;

Πόσα δέντρα φυτεύσατε φέτος κάνοντας carpooling;

Η συνοδήγηση δεν κάνει καλό μόνο στο πορτοφόλι σας αλλά και στο περιβάλλον!

Όσοι μοιράζονται το αυτοκίνητο τους με συνεπιβάτες εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο το μέσο αυτοκίνητο! Με απλά λόγια, όταν 3 άτομα συνταξιδεύουν τότε στους δρόμους κυκλοφορεί 1 αυτοκίνητο και όχι 3!

Λιγότερα αυτοκίνητα στους δρόμους μεταφράζονται σε αποσυμφόρηση των οδικών δικτύων, μείωση του κυκλοφοριακού, μείωση της ηχορύπανσης και – το κυριότερο – μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, ενός από τα αέρια που συμβάλλουν στην κλιματική αλλάγη και την υποβάθμιση της ποιότητας του αέρα στα αστικά κέντρα!

Το 2011, οδηγοί και συνοδηγοί συνέβαλλαν ενεργά στη μείωση των εκπομπών CO2, μείωση που ισοδυναμεί με τη φύτευση 20,5 εκατομμυρίων δέντρων!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.carpooling.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.