Αρχική Προτάσεις Αγοράς Πόσο καιρό έχετε να πείτε "oυάου"; Τώρα το Thavmataki Diaper Cakes θα σας καταπλήξει!

Πόσο καιρό έχετε να πείτε "oυάου"; Τώρα το Thavmataki Diaper Cakes θα σας καταπλήξει!

thavmataki_topsys_sneak_peak

Το Thavmataki Diaper Cakes παρουσιάζει το πιο ιδιαίτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε μια νέα μαμά και το μωρό της· την σειρά Topsy Turvy τούρτες από πάνες!

Κάθε ένα Topsy Turvy Thavmataki είναι ένα μοναδικό και συναρπαστικό σχέδιο, που παρόμοιό του απλά δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί στην Ελλάδα και αποτελεί μια καινούργια και τόσο διαφορετική έκπληξη κάθε φορά!

Επιλέγοντας ένα από τα μοναδικά exclusive σχέδια Topsy Turvy Thavmataki, θα εντυπωσιάσετε με το πιο ιδιαίτερο δώρο και θα προσφέρετε ταυτόχρονα, ένα απόλυτα χρηστικό δώρο στους νέους γονείς και τα μωρά τους. Οι Topsy Turvy Thavmataki περιλαμβάνουν πολλές πάνες για μωρά, πανέμορφα υψηλής ποιότητας βρεφικά λευκά είδη για το κρεβατάκι τους, σε πολύ πρωτότυπα σχέδια και συνδυασμούς χρωμάτων. Αυτά τα thavmatakia είναι τόσο ξεχωριστά, που θα δυσκολευτείτε να τα αποχωριστείτε!

Μπείτε στο e-shop μας στο www.thavmataki.gr ή/και επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook/ThavmatakiDiaperCakes και δείτε πρώτοι την Τετάρτη 13 Μαρτίου τα Topsy Turvy Thavmatakia. Μέχρι τότε, πάρτε μια μικρή γεύση εδώ: Thavmataki Diaper Cakes. E, ναι, αυτές οι τούρτες δεν τρώγονται με τίποτα, αλλά είναι οι πιο νόστιμες της αγοράς!

www.thavmataki.gr
| Κλεοπάτρα Κλουτσινιώτου | Τηλ. 6937 258 410 | kleopatra@thavmataki.gr |


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.