Αρχική Διάφορα Πώς δημιουργείται ένας παραμυθένιος ήρωας;

Πώς δημιουργείται ένας παραμυθένιος ήρωας;

Το πιο πιθανό είναι πως δεν γνωρίζουν όλοι πώς να δώσουν ζωή σε έναν ήρωα των παραμυθιών. Αν ισχύει αυτό, τότε, ελάτε να μάθετε πώς να δημιουργείτε έναν παραμυθένιο ήρωα!

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου η stickadream σας προσκαλεί, να έρθετε στον υπέροχο χώρο της COCO-MAT στην Κηφισιά για να ανακαλύψετε τον ζωγράφο μέσα σας…

Ο γνωστός εικονογράφος παιδικών βιβλίων και δημιουργός των παιδικών αυτοκόλλητων της stickadream, Γιώργος Σγουρός, προσφέρει καβαλέτα, χαρτιά και χρώματα και πολλή πολλη έμπνευση σε μικρούς και μεγάλους που θέλουν να ζωντανέψουν τους ήρωες της φαντασίας τους!
Θα ζωγραφίσουμε, θα δούμε από κοντά τις υπέροχες ζωγραφιές του Γιώργου Σγουρού και θα διαβάσουμε παραμύθια με πολλούς και μοναδικούς ήρωες.
Από τις 6 εώς τις 9 θα ζωντανέψουμε τα παραμύθια!

Η stickadream σχεδιάζει πρωτότυπες εικονογραφήσεις εξαιρετικής αισθητικής και τις εφαρμόζει σε οικολογικά αυτοκόλλητα για τη διακόσμηση παιδικών δωματίων.
www.stickadream.com
info@stickadream.com

COCO-MAT

Τατοϊου 165,

Κηφισιά, τηλ. 210 6251971


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.