Αρχική Infokids Υγεία Πώς θα επαλείψετε σωστά το παιδί με το αντιηλιακό; Δείτε στο βίντεο

Πώς θα επαλείψετε σωστά το παιδί με το αντιηλιακό; Δείτε στο βίντεο

Οι ειδικοί λένε και ξαναλένε πόσο πολύ πρέπει να προσέχουμε τον ήλιο, ειδικά το καλοκαίρι στις παραλίες. Εννοείται πως το αντιηλιακό πρέπει να κατέχει περίοπτη θέση στην τσάντα της παραλίας, ενώ οι γονείς έχουν την υποχρέωση να το απλώνουν σωστά στο σώμα των μικρότερων παιδιών, εξηγώντας και στα μεγαλύτερα πώς θα αλείψουν το σωματάκι τους μόνα τους σωστά.

Εμείς θα σας δείξουμε ένα πολύ κατατοπιστικό video από τη Vichy, που μας δείχνει βήμα-βήμα πώς θα εφαρμόζουμε την αντιηλιακή κρέμα στο παιδί ώστε να καλύπτουμε κάθε σημείο που εκτίθεται στις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες.

Μπορείτε μάλιστα να φωνάξετε και το παιδί σας να δείτε μαζί το βιντεάκι και την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στη θάλασσα να απλώσετε το αντιηλιακό σαν να παίζετε κάποιο μαθηματικό... παιχνίδι.

Δείτε το video και θα καταλάβετε...


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.