Αρχική Προτάσεις Αγοράς Πώς να αποθηκεύσετε τα νέα παιχνίδια των παιδιών

Πώς να αποθηκεύσετε τα νέα παιχνίδια των παιδιών

Τώρα που πέρασαν οι γιορτές και  τα παιδικά δωμάτια έχουν πλημμυρίσει από τα νέα παιχνίδια που έλαβαν τα παιδιά μας, είναι ώρα να ασχοληθούμε με την αποθήκευση αυτών.

Τα δώρα της γιαγιάς, της νονάς, της θείας και των οικογενειακών φίλων προστέθηκαν στα παιχνίδια που ήδη υπήρχαν… και το παιδικό δωμάτιο μοιάζει με Jumbo-κατάστημα σε αποδιοργάνωση.

Ας δούμε λοιπόν πώς μπορούμε να επαναφέρουμε την τάξη!

Καταρχήν θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσουμε ποια παιχνίδια θα κρατήσει πλέον το παιδί. Οσα δεν θέλει τα χαρίζουμε σε φίλους ή ιδρύματα.

Όσα απομείνουν μπορούμε να τα τακτοποιήσουμε σε ένα όμορφο κουτί όπως αυτό υφασμάτινο ροζ κουτί – σκαμπό με Πριγκίπισσα, που είδαμε στο Perizitito.gr.

Ένα μεγάλο κουτί αποθήκευσης παιχνιδιών αλλά και διαφόρων άλλων παιδικών αντικειμένων, υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας που χωρίζεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα  είναι και αυτό από το  Kindergallery.gr, από 100% ανακυκλωμένο χαρτόνι.

Ιδιαίτερα εύχρηστα και πρακτικά είναι και τα κουτιά με ρόδες! Έχουν αρκετό χώρο για επιτραπέζια, φορτηγά ή και το αμάξι της Barbie! .Αποκτήστε τα on line από το Cosycorner.gr.

Στο Ikea.gr θα βρείτε δικτυωτά καλάθια με καπάκι, σε κόκκινο και σε μπλε χρώμα. Είναι πρακτικό γιατί βλέπεις ανά πάσα στηγμή αν το παιχνίδι που ψάχνεις είναι εκεί μέσα!

Πρακτικό χώρος αποθήκευσης αποτελούν και οι μονόστηλες βιβλιοθήκες. Εμείς βρήκαμε αυτή την καφέ στο Cilek.gr. Ετσι τα παιχνίδια θα τακτοποιηθούν και παράλληλα θα γίνουν μέρος της διακόσμησης του δωματίου.

Αν πάλι ο μπαμπάς έχει λίγο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή του και τα σωστά εργαλεία, μια πρωτότυπη λύση είναι το αυτοσχέδιο κουτί από σανίδες. Αφού τις λειάνει, και τις χρωματίσει, τις ενώνει μεταξύ τους και βάζει και ροδάκια. Και σίγουρα όλοι θα σας ρωτάνε από πού αγοράσατε αυτό το κουτί!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.