Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πώς να αποφύγετε δυσάρεστες μυρωδιές στο πλυντήριο

Πώς να αποφύγετε δυσάρεστες μυρωδιές στο πλυντήριο

Εάν έχετε παρατηρήσει δυσάρεστη οσμή στο πλυντήριο η οποία πιθανότατα μεταφέρεται και στα ρούχα τότε πρέπει να κάνετε κάτι για να καθαρίσετε την συσκευή.

Δοκιμάστε λοιπόν μια φορά το μήνα να κάνετε μια πλύση έχοντας το πλυντήριο άδειο χρησιμοποιώντας 3 φλιτζάνια άσπρο ξύδι και μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Εκτός ότι θα απομακρύνει τις δυσάρεστες μυρωδιές θα καθαρίσει και το πλυντήριο από τα άλατα.

Επίσης θα πρέπει να θυμάστε κάθε φορά που τελειώνει μια πλύση να αφήνετε για αρκετές ώρες ανοιχτή την πόρτα ώστε να μην μένει εγκλωβισμένη η υγρασία η οποία ως γνωστό ευνοεί την ανάπτυξη βακτηριδίων και κατ'επέκταση δυσάρεστες οσμές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.