Αρχική Famous Parents Ράνια Θρασκιά: περιμένοντας το μωρό με νέα τηλεοπτική εκπομπή

Ράνια Θρασκιά: περιμένοντας το μωρό με νέα τηλεοπτική εκπομπή

Σε τέσσερις μήνες θα νανουρίζει στην αγκαλιά της το δεύτερο μωράκι της. Η Ράνια Θρασκιά μιλώντας σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και για το αν έχει ξεκινήσει την εκπαίδευση στο μικρό της Διονύση, λέει: «Είναι ακόμη πολύ μικρός και δεν θέλουμε να τον βομβαρδίσουμε με πληροφορίες που δεν μπορεί να αξιολογήσει στα δύο του χρόνια».

Για πρώτη φορά μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της η Ράνια Θρασκιά, μάλιστα, φωτογραφίζεται στον πέμπτο μήνα και στη συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό "People", μιλά για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας, ενώ αποκαλύπτει πως τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στην απογευματινή ζώνη ενός μεγάλου καναλιού.

"Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα αναλάβω την απογευματινή ζώνη ενός μεγάλου καναλιού με μια εξαιρετική συνεργασία. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει από το κανάλι με όποιον τρόπο αυτό επιλέξει... Είναι μια νέα και φρέσκια ιδέα, που ακουμπάει στην ιδιαιτερότητα των στιγμών που βιώνουμε τώρα", δηλώνει χαρακτηριστικά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.