Αρχική InfoMommy Νέα Ραντεβού για stitch 'n' bitch στο Ίδρυμα Θεοχαράκη (4/2)

Ραντεβού για stitch 'n' bitch στο Ίδρυμα Θεοχαράκη (4/2)

Τι λέτε, είστε για συνάντηση χαλαρωτική και εποικοδομητική; Ελάτε λοιπόν για συνάντηση για πλέξιμο, κέντημα, βελονάκι, κουβέντα, χαλάρωση, κοινωνική δικτύωση κι άλλα πολλά στο ηλιόλουστο, άνετο κι άκαπνο Café Merlin του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη (Βασ. Σοφίας 9 και Μέρλιν 1, Σύνταγμα) το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012 από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο!

Το Stitch 'n Bitch είναι ένα διεθνές, μη κερδοσκοπικό κίνημα με στόχο την κοινωνική συναναστροφή και τη δικτύωση ανδρών και γυναικών που πλέκουν, κεντάνε και υφαίνουν σε δημόσιους χώρους.

Πληροφορίες για το διεθνές κίνημα Stitch 'n Bitch: www.stitchnbitch.org

Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, 106 71 Αθήνα
T: 210-3611206 ● F: 210-3611349 ● E: info@theocharakis-foundation.gr

www.thf.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.