Αρχική InfoMommy Νέα ΡΕΑ - Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική στα Νότια: Γεννήθηκε για εσάς!

ΡΕΑ - Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική στα Νότια: Γεννήθηκε για εσάς!

Καινούργια άφιξη στο χώρο της μαιευτικής-γυναικολογίας με ένα μαιευτήριο κόσμημα. Ανοίγει και επισήμως τις πύλες της για να υποδεχτεί τις μέλλουσες μητέρες και τα νεογνά, η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική στο Φαληρικό Δέλτα, καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στα Νότια Προάστια στον τομέα των Ιδιωτικών Υπηρεσιών Υγείας.

Στόχος της νέας γυναικολογικής-μαιευτικής κλινικής είναι η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, υιοθετώντας την καινοτομία του σταθερού πακέτου αμοιβής νοσοκομείου και γιατρού, το οποίο δεν αναπροσαρμόζεται ακόμα κι αν χρειαστεί στη μητέρα ή το παιδί έξτρα υπηρεσίες.
Η ΡΕΑ ακολουθεί σύγχρονη αντίληψη για τη φροντίδα της γυναίκας παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως συμβουλές διατροφής, σεμινάρια για το μητρικό θηλασμό, τη φροντίδα και την ασφάλεια του μωρού, καθώς επίσης και λειτουργία 24ωρης γραμμής επικοινωνίας και παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

Πρόκειται για μια φιλόδοξη επένδυση της τάξεως των 120 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία στοχεύει να γίνει σημείο αναφοράς στη σύγχρονη μαιευτική και γυναικολογία, βασιζόμενη σε ένα ιατροκεντρικό μοντέλο λειτουργίας και τον πιο προηγμένο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στην Ελλάδα.

Το νέο πρότυπο που θέτει η ΡΕΑ βασίζεται στον απόλυτο σεβασμό στον Ιπποκράτειο όρκο, την αντιμετώπιση της ιατρικής ως λειτούργημα και την αντιμετώπιση των γιατρών ως επιστήμονες.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευστάθιος Τσαλίκης: «Τρία χρόνια μετά τη σύλληψη της αρχικής ιδέας, η ομάδα της ΡΕΑ δεσμεύεται να θέσει ψηλά τον πήχη για τη μαιευτική γυναικολογία στην Ελλάδα. Κυρίως όμως υπογραμμίζουμε ότι η ΡΕΑ γεννήθηκε για όλες τις γυναίκες και τις μητέρες που δικαιούνται τον καλύτερο συνδυασμό τιμής και ποιότητας υπηρεσιών».

Η κλινική έχει συνολική έκταση 24.000 τετραγωνικά μέτρα, έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με διεθνή πρότυπα και είναι δυναμικότητας 200 κλινών. Η ΡΕΑ είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα που προσφέρουν διαγνωστική ακρίβεια, υψηλά επίπεδα ασφάλειας για τον ασθενή και μικρότερη διάρκεια νοσηλείας.

Η κλινική διαθέτει εξειδικευμένες μονάδες νοσηλείας (όπως ΜΕΘ και ΜΕΝΝ Ι, ΙΙ & ΙΙΙ Επιπέδου) που είναι σε πλήρη ετοιμότητα για κάθε έκτακτο συμβάν παρέχοντας όλη την απαραίτητη ιατρική φροντίδα μέσα στο μαιευτήριο χωρίς να υπάρχει αναγκαιότητα μετακίνησης τους σε άλλες εξωτερικές μονάδες. Διαθέτει επίσης υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες με ολοκληρωμένο ψηφιακό περιβάλλον. Μοναδικά και ιδιαίτερα σημεία αναφοράς είναι ο Ανοιχτός Μαγνητικός Τομογράφος πεδίου υψηλής ισχύος, οι δυο Ψηφιακοί Μαστογράφοι, ο ένας εκ των οποίων διαθέτει τη δυνατότητα της Τομοσύνθεσης, η Τράπεζα Στερεοτακτικής Βιοψίας με ενσωματωμένο σύστημα καθοδήγησης και ο αποκλειστικά για υπερηχογραφήματα μαστών υπέρηχος με την τεχνολογία Shear Wave Elastography.

ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική
Λ. Συγγρού 383, Π. Φάληρο


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.