Αρχική InfoTeens Νέα Ροζάνα Γεωργίου: ο χαρακτήρας μετράει

Ροζάνα Γεωργίου: ο χαρακτήρας μετράει

Δεν είναι εντυπωσιακή, δεν είναι πληθωρική, δεν είναι σέξι, δεν είναι Barbie, δεν είναι η ωραιότερη κοπέλα που έχετε δει.

Η Ροζάνα όμως σίγουρα είναι ξεχωριστή. Κυρίως γιατί ξέρει πώς να ξεχωρίσει, να κυνηγήσει το όνειρό της, να είναι επαγγελματίας. Αν και είναι μόλις 17 ετών, το όνομά της έχει κάνει τον γύρο των μεγαλύτερων οίκων. Η Ροζάνα Γωργίου, γνωστή στους διάσημους οίκους ως Ros Georgiou -μετά από την συμμετοχή της στην διαφημιστική καμπάνια για την συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012 του οίκου Louis Vuitton, συγκαταλέγεται και επισήμως στην δεκάδα των πιο γρήγορα ανερχόμενων προσώπων στον χώρο της μόδας.
Αν και η εμπειρία της είναι ακόμα λόγω την ηλικίας της μικρή είναι απίστευτα εντυπωσιακή.

Το πρόσωπό της προδίδει την μεικτή καταγωγή της: ελληνική από την πλευρά του πατέρα της και ολλανδική από την μητέρα της. Η μητέρα της βρισκόταν για διακοπές στην Ελλάδα όταν γνώρισε τον πατέρα της αλλά από τότε παραμένουν αχώριστοι.

Το όνειρα της μάλλον δεν θα αργήσουν να γίνουν πραγματικότητα αφού περιλαμβάνουν ένα εξώφυλλο στην γαλλική Vogue και σπουδές δημοσιογραφίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.