Ρολό με μαρμελάδα

Ένα ωραίο γλυκό που θα συνοδεύσει το πρωινό των παιδιών αλλά και ολόκληρης της οικογένειας τώρα που όλοι είναι μαζεμένοι στο σπίτι λόγω των εορτών.

Υλικά:
*3 αυγά
*150 γραμμ ζάχαρη
*100 γραμμ αλεύρι
*6 κουταλιές μαρμελάδα της αρεσκείας σας
*χυμό 2 πορτοκαλιών
*1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

Εκτέλεση:
1. Βάζουμε τα αυγά και τη ζάχαρη σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε. Εν συνεχεία βάζουμε το μπολ σε μπεν μαρί και σε χαμηλή φωτιά χτυπάμε το μείγμα καλά μέχρι να ασπρίσει και να φουσκώσει.
2. Βγάζουμε το μπολ από το μπεν μαρί, προσθέτουμε στο μείγμα αυγών – ζάχαρης το αλεύρι μαζί με μια κουταλιά νερό και ανακατεύουμε καλά με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να αποκτήσουμε ένα σφιχτό μείγμα.
3. Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί ένα ταψί διαστάσεων 33 Χ 23 εκ., αλείφουμε με βούτυρο το ταψί και απλώνουμε πάνω το μείγμα.
4. Βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς και ψήνουμε για περίπου 8 με 10 λεπτά μέχρι η επιφάνεια να ροδίσει. Βγάζουμε το παντεσπάνι από το ταψί. Βάζουμε άλλο αντικολλητικό χαρτί πάνω σε μια πετσέτα, τοποθετούμε επάνω το παντεσπάνι και το πασπαλίζουμε με ζάχαρη, αφαιρώντας προσεκτικά το αντικολλητικό χαρτί πάνω στο οποίο ψήθηκε.
5. Ραντίζουμε την επιφάνεια από το παντεσπάνι με το χυμό πορτοκαλιού και το τυλίγουμε στο νέο αντικολλητικό χαρτί χωρίς να το σφίξουμε. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά. Το ανοίγουμε, το κόβουμε γύρω γύρω 1 εκ., αφαιρώντας το σκληρό μέρος. Αλείφουμε την επιφάνεια με την μαρμελάδα της αρεσκείας μας και το ξανατυλίγουμε.
6. Σερβίρουμε κόβοντας το ρολό σε φέτες.