Αρχική Βιβλία Ρωμαίος και Ιουλιέτα (Βιβλίο και CD)

Ρωμαίος και Ιουλιέτα (Βιβλίο και CD)

Η Ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας είναι απλά και μόνο η ομορφότερη ερωτική ιστορία του κόσμου!
Με φόντο την αναγεννησιακή Βερόνα της Ιταλίας αυτό το ωραίο παραμύθι των δύο γνωστών οικογενειών των Μοντέγων και των Καπουλέτων και των άτυχων παιδιών τους, του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας που ζούσαν στον ίδιο χώρο αλλά σε μόνιμη εμπόλεμη κατάσταση και με προαιώνιο μεταξύ τους μίσος πέρασε στα χρονικά της αγγλικής φιλολογίας πριν από 420 χρόνια περίπου. Κι αυτό χάρη στη θρυλική τραγωδία "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" που έγραψε ο Σαίξπηρ γύρω στα 1591.

Αυτό το βιβλίο είναι μλέρος μιας σειράς παραμυθιών που τα μικρότερα παιδιά μπορούν να ακούσουν από το cd. Τα μεγαλύτερα θα τα διαβάσουν μόνα τους, ακούγοντας το cd. Έτσι θα συνδέσουν την εικόνα με το λόγο και τη μουσική, επιχειρώντας ένα πρώτο απλό βήμα στο χώρο της μουσικής αγωγής.

Βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο
Συγγραφείς: Γουίλιαμ Σαίξπηρ

Θέμα: Παιδική λογοτεχνία
Εκδότης: Κέδρος
Μετάφραση: Ειρήνη Μάρρα
Εικονογράφηση: Χριστίνα Κουλουμπή

12,60€
Τιμή Πρωτοπορίας
Τιμή Εκδότη: 14,00€

Μουσική: Σεργκέι Προκόφιεφ
Μουσική επιμέλεια: Αντωνιάδης Ιάσων
Παραμύθια που χορεύουν


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.