Αρχική InfoDad Ρώσος υπήκοος από σήμερα ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Ρώσος υπήκοος από σήμερα ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Όταν η γαλλική κυβέρνηση προώθησε νόμους που στρέφονταν κατά των υψηλών εισοδημάτων με αύξηση της φορολόγησής τους, ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ ζήτησε από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν φορολογικό άσυλο στη Μόσχα.

Όπερ και εγένετο, αφού με μια λιτή ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου «ο Ζεράρ Ξαβιέ Ντεπαρντιέ που γεννήθηκε στη Γαλλία το 1948 είναι πλέον Ρώσος υπήκοος,  καθώς του παραχωρήθηκε η ρωσική υπηκοότητα βάσει το άρθρου 89 του Ρωσικού Συντάγματος».

Ο Ντεπαρντιέ πρότεινε πρότεινε ο ίδιος στον Πούτιν την έκδοση για τον εαυτό του της ρώσικης υπηκοότητας στα μέσα Δεκεμβρίου και τρεις ημέρες μετά την έλευση του Νέου Έτους, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε το σχετικό διάταγμα.

Πρόσφατα, ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός αποκήρυξε τη γαλλική υπηκοότητά του και μετακόμισε στην πόλη  Nechin του Βελγίου, στα σύνορα με τη Γαλλία, προκειμένου να αποφύγει τον φορολογικό συντελεστή 75% που προτίθεται να επιβάλλει η γαλλική κυβέρνηση σε όσους δηλώνουν ετήσιο εισόδημα άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Σημειώνουμε ότι στη Ρωσίαισχύει οριζόντιο φόρο εισοδήματος της τάξης του 13%.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.