Αρχική Διάφορα Σαββατοκύριακο στην Πύρνα (7-8/5)

Σαββατοκύριακο στην Πύρνα (7-8/5)

Η Πύρνα για ακόμη ένα σαββατοκύριακο έχει ετοιμάσει ιδιαίτερες εκδηλώσεις για τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους της. Το Σάββατο 7 Μαίου στις 10 το πρωί με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, γονείς και παιδιά ηλικίας 6 έως 10 ετών θα φτιάξουν από κοινού οικολογικά σαπούνια με αιθέρια έλαια, ιδανικά για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα υπό την καθοδήγηση της Δέσποινας Λυσίκατου, εναλλακτικής θεραπεύτριας.

Ώρες: 10:00-14:00,
Τιμή συμμετοχής ανα γονέα και παιδί: €25
Πληροφορίες-εγγραφές: 210-6230913

Την Κυριακή 8 Μαίου, μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ξεσκάσουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, συμμετέχοντας στην προγραμματισμένη βόλτα στο Ναό του Ολυμπίου Διός 11 το πρωί. Ποια είναι η πύλη του Αδριανού; Τι είναι οι στύλοι του Oλυμπίου Διός; Πότε χτίστηκε το Παναθηναϊκό στάδιο; Η κυριακάτικη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας είναι η ιδανική ευκαιρία να μάθουμε την ιστορία και τις περιπέτειες των μνημείων που τόσο συχνά περνάμε δίπλα τους, χωρίς να γνωρίζουμε πολλά γι’ αυτά. Η ξενάγηση γίνεται υπό την καθοδήγηση της αρχαιολόγου και μουσειοπαιδαγωγού Εβίτας Τσιώλη και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 έως 11 ετών.
*Συνάντηση στις 10.45 μπροστά από την Πύλη του Αδριανού, επί της Λ. Αμαλίας.

Πού: Πύρνα, Κοκκιναρά 43, Κηφισιά
Πότε: Σάββατο 7 Μαίου, 11:00-13:00
Πληροφορίες-εγγραφές: 210-6230913
Website: www.pyrna.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.