Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Σεμινάρια capoeira για παιδιά στο Κινητήρας Studio (9 & 16/4)

Σεμινάρια capoeira για παιδιά στο Κινητήρας Studio (9 & 16/4)

Το Κινητήρας Studio προσκαλεί τους μικρούς του φίλους άνω των 7 ετών να παρακολουθήσουν σεμινάρια capoeira αποκλειστικά για παιδιά το Σάββατο 9 και 16 Απριλίου στις 11 το πρωί.

Η capoeira είναι μια ιδιαίτερη πολεμική τέχνη αναμεμειγμένη με στοιχεία χορού, που έλκει την καταγωγή της από την Βραζιλία. Είναι μια ενδιαφέρουσα και συνάμα διασκεδαστική δραστηριότητα, που απαιτεί πειθαρχία και είναι ένας ευχάριστος μουσικός τρόπος εκγύμνασης για μικρούς και μεγάλους.
Το μάθημα διαρκεί μία ώρα και, εκτός από τις πρώτες χορευτικές φιγούρες capoeira - τζίνγκα, τα παιδιά θα δουλέψουν ακροβατικές κινήσεις και θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά παραδοσιακά βραζιλιάνικα όργανα.

Πού: Κινητήρας Studio, Eρεχθείου 22, Ακρόπολη
Πότε: Σάββατο 9 και 16 Απριλίου στις 11:οο
Κόστος συμμετοχής: € 30
Τηλ: 210.9248 328


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.