Αρχική InfoMommy Νέα Σεμινάριο αυτοβελτίωσης: Γυναίκα σε πρώτο πρόσωπο (7/6)

Σεμινάριο αυτοβελτίωσης: Γυναίκα σε πρώτο πρόσωπο (7/6)


Μητέρα, σύντροφος, εργαζόμενη, κόρη, φίλη... Ρόλοι γυναικών σε σύγκρουση ή σε αρμονία;

Πόσο δύσκολο είναι να ζήσει μια γυναίκα μέσα από όλες της τις διαστάσεις; Χρειάζεται να διαλέγει ή μπορεί να χαίρεται παράλληλα το κάθε της κομμάτι; Διερευνώντας τις πολλαπλές γυναικείες διαστάσεις επιχειρούμε την σύνθεση.

Δηλώσεις συμμετοχής έως: Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Κόστος Συμμετοχής: 25 ευρώ, Ειδικές τιμές για φοιτητές και ανέργους

Η Μαρία Μαραγκοπούλου είναι Ψυχοθεραπεύτρια - Κοινωνική Λειτουργός (ΜD Κοινωνική Ψυχιατρική – Παιδοψυχιατρική). Η Μαρία Μαραγκοπούλου είναι Ψυχοθεραπεύτρια - Κοινωνική Λειτουργός.

Έχει εξειδίκευση στην Συστημική Προσέγγιση ως μεθόδου Ψυχοθεραπείας. Είναι αριστούχος κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνική Ψυχιατρική – Παιδοψυχιατρική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600, www.akademeia.gr, e-mail: info@akademeia.gr, Facebook: Ακαδήμεια Πολιτιστικό Κέντρο (Ομάδα και fan page), Twitter: akademeiagr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.