Αρχική InfoMommy Νέα Σεμινάριο για γονείς: «Μεγαλώνοντας παιδιά τον 21ο αιώνα» στο Ανοιχτό Σχολείο (21/12)

Σεμινάριο για γονείς: «Μεγαλώνοντας παιδιά τον 21ο αιώνα» στο Ανοιχτό Σχολείο (21/12)

Η οικονομική και κοινωνική κρίση που περνάει η χώρα μας, η παγκοσμιοποίηση, η ανάπτυξη της τεχνολογίας, είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν τον 21ο αιώνα.
Τι επιπτώσεις έχουν αυτές οι αλλαγές στην εξέλιξη των παιδιών σήμερα; Ποιες δεξιότητες χρειάζεται να αναπτύξουν τα παιδιά; Πώς μπορούν οι γονείς να συμβάλουν στην προετοιμασία των παιδιών τους, έτσι ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης και εξέλιξης σε μια κοινωνία που διαρκώς αλλάζει;
Αυτά είναι κάποια από τα θέματα που θα προσπαθήσουμε να ψηλαφίσουμε σε αυτό το εργαστήριο που διοργανώνει το Ανοιχτό Σχολείο την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Πού: Ανοιχτό Σχολείο, Ευαγγέλου Τσιμίνη 9, Παιανία
Πότε: Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, 19:00-21:00
Κόστος Συμμετοχής: 20€
Τηλ: 2106640433


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.