Αρχική InfoTeens Νέα Σεμινάριο για γονείς εφήβων στην Πάτρα

Σεμινάριο για γονείς εφήβων στην Πάτρα

Σεμινάριο για γονείς εφήβων με δωρεάν συμμετοχή θα υλοποιηθεί στην Πάτρα από επαγγελματίες του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς που τα παιδιά τους φοιτούν στα Γυμνάσια και Λύκεια της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.

Θέματα που θα διερευνηθούν στο σεμινάριο είναι μεταξύ άλλων το πότε ξεκινάει και πότε ολοκληρώνεται η εφηβεία, το πώς πρέπει οι γονείς να διαχειρίζονται τις αλλαγές στη συμπεριφορά του παιδιού, πως να προλάβουν οι γονείς κάποιες εξαρτήσεις των εφήβων κ.ά. Στόχος είναι, επίσης, μέσα από πρακτικά παραδείγματα να διαπιστώσουν οι γονείς με ποιόν τρόπο μπορούν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που μας δίνει η εφηβεία, να απολαύσουμε τα τελευταία χρόνια συμβίωσης με τα παιδιά μας πριν την ενηλικίωση τους.

Για αυτά τα θέματα, αλλά και για ειδικότερα ερωτήματα που θα θέσουν οι ίδιοι οι γονείς, θα υπάρχει δυνατότητα συζήτησης στο πλαίσιο των συναντήσεων που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και ώρα 16:30 έως 19:00, από 13 Φεβρουαρίου έως 9 Απριλίου 2012 στον χώρο του ΚΔΑ της ΠΡΟΤΑΣΗΣ (Σαρανταπόρου 20, Πάτρα).

Λόγω περιορισμού των θέσεων είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 και απόγευμα Δευτέρα, Τετάρτη: 18:00-20:30 ή στην ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.