Αρχική InfoTeens Νέα Σεμινάριο: Γίνε Ραδιοφωνικός Μουσικός Παραγωγός

Σεμινάριο: Γίνε Ραδιοφωνικός Μουσικός Παραγωγός

Το Σεμινάριο με τίτλο «Ραδιοφωνικός Μουσικός Παραγωγός», αποτελεί ένα πρόγραμμα στο οποίο οι συμμετέχοντες, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του ραδιοφώνου. Θα διδαχτούν την τεχνική του Ραδιοφωνικού Μουσικού Παραγωγού μέσα στα σύγχρονα studio του Ομίλου Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης ΔΟΜΗ, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δικές τους μουσικές εκπομπές στο Garavelas – G Radio.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε όλες και σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Μπορούν να το παρακολουθήσουν φοιτητές και σπουδαστές, δημοσιογράφοι και εκφωνητές, ηθοποιοί, σπουδαστές Δραματικών Σχολών, μουσικοί και ηχολήπτες, αλλά κυρίως όλοι όσοι αγαπούν το ραδιόφωνο και θέλουν να μπουν στον μαγικό του κόσμο.

Συντονιστής και υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Νίκος Γκαραβέλας, βραβευμένος (C.M.A. – USA) ως ο καλλίτερος Ραδιοφωνικός Μουσικός Παραγωγός στον Κόσμο, (CMA Award Winner – Best International Broadcaster), ο Ραδιοφωνικός Μουσικός Παραγωγός που του έχει απονεμηθεί το παράσημο Commander of Merit του Τάγματος Ιπποτών του Αγίου Λαζάρου στο Ηνωμένο Βασίλειο, πλαισιωμένος από μία πολύ δυνατή ομάδα την οποία απαρτίζουν οι:

Θανάσης Βούτσινος: Ραδιοφωνικός Παραγωγός στους Ρ/Σ Δίεση 101,3 και Β Πρόγραμμα της ΕΡΑ από το 2002 έως το 2011. Συμμετείχε ως στιχουργός και τραγουδοποιός σε δισκογραφικές παραγωγές (συνεργασίες με Μιχ. Χατζηγιάννη, Ευσταθία, Omega Vibes κ.α). Συνεργάτης σε θέματα μουσικής και κινηματογράφου στα περιοδικά ΠΟΠ & ΡΟΚ και ΣΙΝΕΜΑ από το 1995 έως το 2000.

Γιάννης Γκαραβέλας:
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Προϊστάμενος αθλητικού τμήματος Alter και Extra, Παρουσιαστής καθημερινής αθλητικής εκπομπής, Athens Business Radio καθημερινή εκπομπή, Αρθρογράφος σε καθημερινές εφημερίδες, επιμέλεια ύλης στην εφημερίδα ΝΙΚΗ.

Μαρία Κοζάκου: Δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός με 16ετή παρουσία στο ελληνικό ραδιόφωνο. Από το 1996 συνδυάζει την ενημέρωση με τη μουσική, στην πρωϊνή ζώνη ιδιωτικών μουσικών ραδιοφώνων, ενώ από το 2001 εκπέμπει από την Ελληνική Ραδιοφωνία. Έχει συμμετάσχει σε όλα τα μεγάλα events της ΕΡΑ, έχει μεταδώσει τις τελετές έναρξης και λήξης των Special Olympics Athens 2011 για τη Δημόσια Τηλεόραση, έχει περιγράψει τη Eurovision πέντε φορές για την ΕΡΤ, έχει μεταδώσει το Φεστιβάλ τραγουδιού Θεσ/νίκης, συναυλίες από το Ηρώδειο το Μέγαρο Μουσικής, ενώ ακούμε τη φωνή της σε διαφημιστικά και αφηγήσεις.

Βασίλης Κριμπάς: Ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος. Εργάζεται στο μουσικό ραδιόφωνο από το 1994 και τα τελευταία 7 χρόνια ως μουσικός παραγωγός στο ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2 fm, με προσωπική μουσική εκπομπή. Από το 2000 είναι στο MEGA Channel στη Δ/νση Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Έχει Συνεργαστεί με Θ. Μικρούτσικο, Χ. Θηβαίο, Ρ. Αντωνοπούλου, Ν. Ανδρουλάκη, Γερ. Ανδρεάτο, Ξεν. Ραράκο, Ν. Μωραΐτη και άλλους. Είναι Συνεργάτης του περιοδικού ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ.

Αλέξανδρος Λαχανάς: Δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης δελτίων ειδήσεων της ΝΕΤ από το 1995 και του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από το 2000 έως σήμερα. Παρουσιαστής κεντρικού δελτίου ειδήσεων ΕΡΤ από το 1994 έως το 1998. Αρχισυντάκτης – παρουσιαστής πρωϊνής ραδιοεφημερίδας στη ΝΕΤ fm. Συντάκτης και εκφωνητής ειδήσεων στον Ρ/Σ Flash από το 1990 έως το 2003. Ο Αλέξανδρος Λαχανάς εκτός όλων αυτών είναι καθηγητής ορθοφωνίας, και πρώην μέλος του Δ.Σ.Α.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης και θα έχουν την δυνατότητα εφ όσον το επιθυμούν, να πιστοποιηθούν ως Επαγγελματίες Ραδιοφωνικοί Μουσικοί Παραγωγοί από την ICT Europe.

Με την υποστήριξη του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ και Πιστοποίηση από την ICT Europe.

Έναρξη Σεμιναρίου αρχές Δεκεμβρίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 210 3840534


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.