Αρχική InfoMommy Υγεία Στην Ανάπλαση στηρίζουν τους ασθενείς με νευρομυϊκές παθήσεις

Στην Ανάπλαση στηρίζουν τους ασθενείς με νευρομυϊκές παθήσεις

physiotherapy

Μία από τις πιο δυσμενείς συνέπειες της οικονομικής κρίσης είναι η έκπτωση των υπηρεσιών υγείας, που βυθίζει πάμπολλους ασθενείς σε απόγνωση.  Στα πλαίσια της προσφοράς και της αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο, ο Πρόεδρος της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ, νευροχειρουργός Χρήστος Γεωργόπουλος, ανακοίνωσε μια νέα σημαντική κοινωνική προσφορά για τους ασθενείς που χρειάζονται φυσιοθεραπεία.

Αναλύοντας τις δυσκολίες που συναντά σημαντικός αριθμός ασθενών με την αποθεραπεία τους,  ο κ. Γεωργόπουλος επισημαίνει: «Η κοινωνική μας υπηρεσία πάντα ενημερώνει τους ασθενείς για τις δυνατότητες κάλυψης των θεραπειών τους από τον ΕΟΠΥΥ και τα άλλα ασφαλιστικά ταμεία, για όλες τις παθήσεις. Τι γίνεται όμως όταν η κάλυψη του ασφαλιστικού φορέα εξαντλείται, αλλά η αποθεραπεία του ασθενούς δεν έχει ολοκληρωθεί; Το θεραπευτικό προσωπικό της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ομόφωνα συντάσσεται  με την εισήγησή μου, ότι πρέπει να συνεχίσουμε να βοηθάμε αυτούς τους ασθενείς. Έτσι, τους παρέχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις φυσιοθεραπείες τους, με μόνον 20 ΕΥΡΩ ανά θεραπεία. Σημειωτέον ότι, το σύνολο για τη συγκεκριμένη δαπάνη στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ εκπίπτει από το φορολογητέο εισόδημα των ασθενών».

«Η κοινωνικοοικονομική κρίση στην οποία βυθιζόμαστε  είναι τραγική, και ως προς τον χαρακτήρα της, και ως προς τις συνέπειές της» δηλώνει ο Πρόεδρος της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ κ. Γεωργόπουλος και συνεχίζει τονίζοντας ότι: «Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι οι ασθενείς θα πρέπει να στερούνται τις κορυφαίες ποιοτικές υπηρεσίες που αντικειμενικά, και οι ίδιοι χρειάζονται και δικαιούνται, και  εμείς ως ΑΝΑΠΛΑΣΗ μπορούμε να προσφέρουμε στον τομέα της Υγείας και Αποκατάστασης.

Για ασθενείς με απλές παθήσεις, όπως οσφυαλγία, αυχεναλγία, κατάγματα, αλλά και πιο σύνθετες, όπως  αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, παραπληγία – τετραπληγία, σκλήρυνση κατά πλάκας, νόσο του Πάρκινσον, νευροπάθειες – μυοπάθειες, η ΑΝΑΠΛΑΣΗ αποτελεί, κατά τεκμήριο, την πλέον ενδεδειγμένη θεραπευτική επιλογή. Διαθέτουμε τους πλέον έμπειρους φυσίατρους και εξειδικευμένους  φυσιοθεραπευτές και, φυσικά, την πλέον σύγχρονη τεχνολογία. Σημειώστε δε ότι όλα αυτά γίνονται με την πλήρη κάλυψη των ασφαλιστικών ταμείων». Και ο Πρόεδρος της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ καταλήγει: «Και μπορούμε και θέλουμε να βοηθήσουμε τους ασθενείς».

ΑΝΑΠΛΑΣΗ Α.Ε. ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Τηλ. 210 2702800      Φαξ  68.00.395
www.anaplasi-rehab.gr, e-mail: info@anaplasi-rehab.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.