Αρχική InfoTeens Βιβλία για εφήβους Σκαλντάγκερι Πλέζαντ: Παίζοντας με τη φωτιά

Σκαλντάγκερι Πλέζαντ: Παίζοντας με τη φωτιά

Με τον Σερπάιν νεκρό, ο κόσμος είναι για άλλη μια φορά ασφαλής. Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν ο Σκαλντάγκερι Πλέζαντ, ο ντετέκτιβ-σκελετός, και η Στέφανι Έντγκλι, που ακούει πλέον στο όνομα Βαλκυρία. Μέχρι που ο διαβόητος Μπάρον Βέντζους πραγματοποιεί μια αιματηρή απόδραση από τη φυλακή· νεκρά κορμιά και βρικόλακες αρχίζουν να εμφανίζονται σ΄ όλη την Ιρλανδία...

Με τον Μπάρον Βέντζους να ψάχνει τη φονική πανοπλία του Λορντ Βάιλ και σχεδόν όλους τους υπόλοιπους να προσπαθούν να σκοτώσουν τη Βαλκυρία, το παράτολμο δίδυμο των ντετέκτιβ αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής τους: πρέπει να αποτρέψουν τις δυνάμεις του σκότους να ανοίξουν την πύλη για την επιστροφή των Δίχως Πρόσωπο και έχουν μόνο δύο μέρες στη διάθεσή τους για να σώσουν τον κόσμο.

Συγγραφέας: Derek Landy
Εκδότης: Ελληνικά Γράμματα
Σελίδες: 324
ISBN: 978-960-19-0176-3


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.