Αρχική Διάφορα "Σκανταλιές και παιχνιδάκια με τα καλικαντζαράκια" στο Ηλιότεχνο (4-11 & 18/12)

"Σκανταλιές και παιχνιδάκια με τα καλικαντζαράκια" στο Ηλιότεχνο (4-11 & 18/12)

Αχ, αυτά τα καλικατζαράκια ! Τι σκανταλιάρικα και πόσο παιχνιδιάρικα είναι! Τα κάνουν όλα άνω-κάτω, αλλά ξέρουν να πουν και υπέροχες ιστορίες, να παίξουν τέτοια παιχνίδια που ποτέ δεν έχετε ξαναπαίξει και να σας κάνουν να ξεκαρδιστείτε απο τα γέλια. Αλλά και να σας μάθουν πολλά όμορφα πράγματα και στοιχεία απο τη λαϊκή μας παράδοση που δεν πρέπει να ξεχαστούν.'Ενα πρωτότυπο και πολύ διασκεδαστικό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, που προτρέπει όλα τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά,να χαρούν και να ψυχαγωγηθούν σωστά. Καλικαντζαρίσιες σκανταλιές και παιχνίδια, που συνδυάζουν τη μάθηση με τη διασκέδαση.

Πού: Κέντρο Τεχνών Ηλιότεχνο, Ηλιού και 'Εγγελη 34, Νέος Κόσμος
Πότε: Για τρεις μόνο Κυριακές : 4, 11 και 18 Δεκέμβρη, ώρα 11.30 π.μ. (καθημερινά γίνονται οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία)
Τιμή εισιτηρίου : 5 ευρώ
Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο: 210 9523028


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.