Αρχική InfoMommy Νέα Σοκ στο Μεξικό. Η αστυνομία ανακάλυψε ένα 8χρονο κοριτσάκι, μέσα σε κλουβί!

Σοκ στο Μεξικό. Η αστυνομία ανακάλυψε ένα 8χρονο κοριτσάκι, μέσα σε κλουβί!

Κλειδωμένο σε κλουβί μέσα σε ένα τροχόσπιτο βρέθηκε ένα 8χρονο κοριτσάκι από τις αστυνομικές αρχές του Μεξικού. Η μητέρα του, η 33χρονη Σίντι Πατριάρκιας και ο φίλος της συνελήφθησαν μετά από πληροφορίες που έδωσε ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας στις αρχές.

Το κλουβί, το οποίο είχε κατασκευαστεί από τον σύντροφο της γυναίκας, διέθετε δύο λουκέτα, ενώ στο εσωτερικό του βρισκόταν ένα μικρό στρώμα. Η μητέρα αντιμετώπιζε ήδη κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου από αμέλεια αλλά έχει αφεθεί προς το παρόν ελεύθερη με εγγύηση.
Το 8χρονο κοριτσάκι εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, αλλά, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, δεν βρέθηκαν στοιχεία σωματικής κακοποίησης. Όπως ανακοίνωσαν οι ιατροί, το κοριτσάκι πάσχει από μικροκεφαλία, μια κατάσταση όπου η περίμετρος της κεφαλής είναι μικρότερη από το κανονικό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.