Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Σου αρέσει να δοκιμάζεις νέα προϊόντα και υπηρεσίες; Τότε γίνε πρεσβευτής τους

Σου αρέσει να δοκιμάζεις νέα προϊόντα και υπηρεσίες; Τότε γίνε πρεσβευτής τους

Σου αρέσει να δοκιμάζεις νέα προϊόντα και να είσαι από τους πρώτους θα έχουν άποψη γι' αυτά; Τότε μια καταπληκτική πλατφόρμα δημιουργήθηκε αποκλειστικά για σένα.

Η Advocate/Burson-Marsteller λάνσαρε μια νέα, πρωτοποριακή πλατφόρμα word-of-mouth για όσους αγαπούν τα brands, θέλουν να δοκιμάζουν νέα προϊόντα και να διαμορφώνουν τις τάσεις.
Η πλατφόρμα Ambassadors.com (www.wom-ambassadors.com/GREECE) είναι μια διαδικτυακή κοινότητα ανθρώπων που έχουν πάθος για τα brands! Οι Ambassadors θα μπορούν να διαμορφώνουν τις τάσεις, καθώς θα είναι από τους πρώτους που θα δοκιμάζουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες και θα λένε τη γνώμη τους για αυτά. Συχνά θα μπορούν να δοκιμάζουν προϊόντα και υπηρεσίες πριν καν βγουν στην αγορά (και σε πολλές περιπτώσεις θα τα παίρνουν δωρεάν).

Η κοινότητα επιτρέπει στα μέλη της να κάνουν πραγματικό διάλογο με τα αγαπημένα τους brands. Το ambassadors.com τους δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστούν πάνω σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: προϊόντα ομορφιάς, αυτοκίνητα, ξενοδοχεία, βιντεοπαιχνίδια, μόδα, μουσική, σοκολάτες, ροφήματα, τρόφιμα, ποτά, απορρυπαντικά, κινητά τηλέφωνα, internet, τηλεόραση και πολλά ακόμα. Η κοινότητα ξεκίνησε από την Πορτογαλία, όπου ήδη έχουν υλοποιηθεί πετυχημένες καμπάνιες με brands όπως: Ben & Jerry’s, Colgate, Samsung, Nintendo, Nestle, La Roche-Posay, Veet, και πολλά άλλα.

Η πλατφόρμα λειτουργεί με πολύ απλό τρόπο. Τα εγγεγραμμένα μέλη στο ambassadors.com μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε όσες καμπάνιες θέλουν -ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους- και να γίνουν πραγματικοί ambassadors. Αν τους αρέσουν τα προϊόντα που δοκιμάζουν, μπορούν να τα προτείνουν σε φίλους και γνωστούς.
Είναι πολύ απλό, χωρίς κόστος και πολύ διασκεδαστικό. Γίνετε μέλη τώρα στο www.wom-ambassadors.com/GREECE, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα email.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.