Αρχική Νέα Σπίτι-ατραξιόν στις ΗΠΑ με 68 χριστουγεννιάτικα δέντρα

Σπίτι-ατραξιόν στις ΗΠΑ με 68 χριστουγεννιάτικα δέντρα


Σε έκθεση με χριστουγεννιάτικα δέντρα και διακοσμητικά μετέτρεψε το σπίτι του ένα ζευγάρι στην Ιντιάνα των ΗΠΑ αφού στόλισε 68 δέντρα!!!

Τέτοια η μανία τους με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που έφτασαν να στολίσουν μέχρι και στο μπάνιο αφήνοντας ελάχιστο χώρο για τις λειτουργικές ανάγκες.

Ο λόγος για τον Brandon Smith και την Dennis Guyette που κάθε χρόνο στολίζουν σαν “λατέρνα” το σπίτι τους και φέτος έσπασαν το ρεκόρ.

Μάλιστα κάθε δέντρο έχει διαφορετική διακόσμηση.

Εδώ και ένα μήνα έχουν ανοίξει την πόρτα του σπιτιού τους στο κοινό για να μπορεί να δει ίσως το πιο στολισμένο σπίτι στον κόσμο, χωρίς βέβαια να το εμπορεύονται αφού η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ήδη περισσότεροι πό 600 άνθρωποι έχουν περάσει από το σπίτι του ιδιαίτερου ζευγαριού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.