Αρχική Προτάσεις Αγοράς Σπιρουλίνα Marcus Rohrer… για κορυφαίες επιδόσεις!

Σπιρουλίνα Marcus Rohrer… για κορυφαίες επιδόσεις!

Σπιρουλίνα Πολλοί αθλητές έχουν σημειώσει καλύτερες επιδόσεις και αντοχές ως αποτέλεσμα της συμπερίληψης αυτού του μικρού φυκιού στην καθημερινή δίαιτά τους. Τι προσφέρει η Σπιρουλίνα στους αθλητές;

 Αυτό είναι αλήθεια! Πλήθος κορυφαίων αθλητών πίνουν νερό στο όνομα της φυσικής ενέργειας που τους παρέχει η Σπιρουλίνα. Είτε πρόκειται για άθλημα αντοχής, δύναμης ή κορυφαίων επιδόσεων, η Σπιρουλίνα χαρίζει το πλεονέκτημα για πλήθος λόγων. Ένα πλεονέκτημα το οποίο δεν χρησιμοποιεί τεχνητές ουσίες, καθώς η Σπιρουλίνα αποτελεί αμιγώς φυτικό προϊόν και δεν περιέχει ουσίες οι οποίες ενδέχεται να θεωρηθούν παράνομες.

 Η Σπιρουλίνα δεν λειτουργεί όπως οι τονωτικές ουσίες. Τέτοιου είδους λύσεις (ποτά που περιέχουν καφεΐνη, τονωτικά χάπια κτλ.) ενεργοποιούν άμεσα την μέγιστη απόδοσή σου, ωστόσο στη συνέχεια εξουθενώνεσαι και χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Αποτελεί ένα είδος μαστιγώματος, το οποίο αποσπά περισσότερη ενέργεια από τον οργανισμό από αυτή που δίνει. Τελικά, εξουθενώνεσαι και νιώθεις καταβεβλημένος. Σε αντίθεση με τις τονωτικές ουσίες, η Marcus Rohrer Spirulina® δεν επιτρέπει να υπερβείς τα φυσικά όριά σου.

Εν ολίγοις, η Σπιρουλίνα προσφέρει στους αθλητές:

 -Καλύτερες επιδόσεις

-Περισσότερη δύναμη

-Αυξημένη αντοχή

-Ταχύτερη αποκατάσταση

 

Σε όλα τα φαρμακεία!

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.

ΤΗΛ: 2310 856233, Εmail: elovari@otenet.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.