Αρχική InfoDad Σταθμός φόρτισης συσκευών από Έλληνες αρχιτέκτονες στην Ελευσίνα

Σταθμός φόρτισης συσκευών από Έλληνες αρχιτέκτονες στην Ελευσίνα

Το πρώτο «Aktina» project βρίσκεται στην Ελευσίνα και αποτελεί την υλοποίηση της ιδέας που είχε μια ομάδα Ελλήνων σχεδιαστών με το όνομα «CityIndex". Πρόκειται για ένα σταθμό φόρτισης συσκευών όπως ηλεκτρικά ποδήλατα, smartphones, tablets και laptops με τη χρήση της ηλιακής ενέργειας.

Αυτοί οι «ντιζαϊνάτοι» σταθμοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν Wi-Fi hot spots αλλά και infobars παρέχοντας πληροφορίες για παράδειγμα σε τουρίστες.

Σίγουρα είναι όμορφο να βλέπουμε τέτοια έξυπνα projects να υλοποιούνται στη χώρα μας, γιατί αφενός ομορφαίνουν τον περιβάλλοντα χώρο αφετέρου σε τέτοιες εποχές μάς κάνουν να αισθανόμαστε ότι δσεν μένουμε -εντελώς- πίσω σε εξέλιξη και πρόοδο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.