Αρχική Famous Parents Στα χνάρια της μαμάς Cindy Crawford, η δεκάχρονη κόρη της

Στα χνάρια της μαμάς Cindy Crawford, η δεκάχρονη κόρη της

Κατά μάνα κατά κόρη, θα λέγαμε εμείς... Έτσι, η 10χρονη Kaia Gerber, κόρη της Cindy Crawford και του Rande Gerbert επιλέχτηκε από τον διάσημο οίκο Versace για να είναι το νέο “πρόσωπο” της καμπάνιας για το Young Versace. Όπως μάλιστα δήλωσε η Donatella Versace, διευθύντρια του οίκου, η μικρή Kaia είναι προικισμένη με ένα μοναδικό δώρο, προφανώς από τη μητέρα της. Ποιο είναι αυτό; “Η κάμερα τη λατρεύει, λέει η Donatella, για να συμπληρώσει, αυτό από μόνο του είναι θείο δώρο για ένα μοντέλο”.


Τι λέει τώρα βέβαια και η μαμά Cindy για το ότι το παιδί της φαίνεται ότι επιλέγει να ακολουθήσει τα βήματά της; “Είμαι κατευνθουσιασμένη, που η Kaia θα γίνει το “πρόσωπο” της πρώτης καμπάνιας Young Versace Campaign, λέει η διάσημη μαμά, συμπληρώνοντας, “έχω τόσο υπέροχες αναμνήσεις από όλο αυτό το υπέροχο ταξίδι μου στον κόσμο της μόδας, που δεν θα μπορούσα ποτέ να εμποδίσω την κόρη μου να ζήσει κάτι ανάλογο”.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.