Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Στα Goody’s… «κάτι μαγειρεύεται»!

Στα Goody’s… «κάτι μαγειρεύεται»!

Αν είστε φαν της μαγειρικής, λατρεύετε να φτιάχνετε ευφάνταστα μενού για την οικογένειά σας και συγχρόνως βρίσκετε έτσι την ευκαιρία να αναπτύξετε το δημιουργικό σας ταλέντο, μην αμελήσετε να πάρετε μέρος σε έναν διαγωνισμό, που κατά πως φαίνεται, προορίζεται για εσάς. Λίγες μέρες έμειναν για να δηλώσετε συμμετοχή και να κερδίσετε μία από τις 15 πλήρως εξοπλισμένες εντοιχισμένες κουζίνες «Stosa», οπότε, προσέξτε να μη χάσετε την προθεσμία.

Η Goody’s, η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα σύγχρονων εστιατορίων, για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί και εντυπωσιάζει τους επισκέπτες της, προσφέροντάς τους μετά από κλήρωση 15 εντοιχισμένες κουζίνες Stosa με όλες τις συσκευές τους.

Έως τις 2 Ιουνίου 2011, σε όλα τα εστιατόρια Goody’s απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας γεύμα με οποιοδήποτε ρόφημα ή αναψυκτικό, έχετε την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχετε στην μεγάλη κλήρωση. Δεκαπέντε υπερτυχεροί καταναλωτές θα κερδίσουν μία ολοκληρωμένη εντοιχισμένη κουζίνα από την εταιρεία Stosa Cusine και τις ηλεκτρικές κύριες συσκευές από την Ariston (αποροφητήρας, φούρνος, εστία, ψυγείο).

Μην χάνετε καιρό… Επισκεφθείτε το κοντινότερο εστιατόριο Goody’s και βγείτε κερδισμένοι με δώρο μία  εντοιχισμένη κουζίνα από την Stosa Cusine!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.