Αρχική InfoMommy Συμβουλές Στεγνώστε τα νύχια σας στη στιγμή!

Στεγνώστε τα νύχια σας στη στιγμή!

Σε ποια από εμάς δεν έχει τύχει να βιαζόμαστε για κάποια έξοδο και να μην έχουμε βάψει από νωρίς τα νύχια μας; Ως γνωστό τα περιποιημένα άκρα είναι κάτι που τραβάει την προσοχή όλων γι΄αυτό και πρέπει να τα φροντίζουμε συχνά.

Τι γίνεται όμως αν ο χρόνος μας είναι εξαιρετικά περιορισμένος και έστω και την τελευταία στιγμή αποφασίσουμε να κάνουμε μανικιούρ; Περνάμε λοιπόν το βερνίκι στα νύχια, κατά προτίμηση σε περίπτωση βιασύνης ένα nude χρώμα που να μην φαίνονται οι όποιες ατέλειες, και έπειτα τα βουτάμε για ένα λεπτό σε μια λεκάνη με κρύο νερό.

Θα στεγνώσουν γρήγορα και το βερνίκι θα σταθεροποιηθεί καλύτερα. Ωστόσο καλό θα είναι να έχετε επιλέξει ένα βερνίκι που να στεγνώνει γρήγορα και σε καμιά περίπτωση μην τα βάλετε κάτω από τη βρύση γιατί μπορεί να έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα, από το επιθυμητό, λόγω της πίεσης του νερού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.