Αρχική Famous Parents Στην Κάρυστο με τα παιδιά

Στην Κάρυστο με τα παιδιά

Λίγες μέρες με τη μαμά της και τον αδελφό της, Θοδωρή Μισόκαλο, στην Κάρυστο πέρασε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία φρόντισε να πάρει μαζί της στη γιαγιά και τα 3 παιδιά της, τον Άγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια.

Η μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας περνά τα καλοκαίρια της στην Εύβοια, απ' όπου κατάγεται, και η Ελένη δεν παραλείπει να κάνει ένα πέρασμα και από το πατρικό.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Ciao” η στοργική μαμά απόλαυσε τα μπάνια της μαζί με τα παιδιά της, επιλέγοντας όμως απομακρυσμένες παραλίες. Ο σύντροφός της, Ματέο Παντζόπουλος, δεν πήγε μαζί της και δεν μπόρεσε να την συνοδέψει διότι έπρεπε να βρίσκεται στην ξενοδοχειακή του μονάδα στην Άχλα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.