Αρχική InfoMommy Νέα Στη Σαντορίνη Ντε Νίρο και Τραβόλτα

Στη Σαντορίνη Ντε Νίρο και Τραβόλτα

Το νησί με το μοναδικό ηλιοβασίλεμα δεν μπορεί παρά να γίνεται πόλος έλξης τουριστών - διάσημων και μη. Έτσι, τις τελευταίες μέρες, στη Σαντορίνη βρέθηκε για λίγες ώρες ο Robert de Niro με την οικογένειά του και μεγάλη παρέα, μέσα στην οποία και η οικογένεια του φίλου του John Travolta.

Ο de Niro έφτασε στο νησί της Σαντορίνης με τη διάσημη θαλαμηγό της οικογένειας Λάτση, "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" και ο στόχος φυσικά ήταν να θαυμάσουν το περίφημο σαντορινιό ηλιοβασίλεμα.

Το χρονικότης επίσκεψης είχε ως εξής: Οι δύο οικογένειες γευμάτισαν στο σκάφος και λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το ηλιοβασίλεμα, ο Robert de Niro μαζί με την οικογένειά του καθώς και την οικογένεια του John Travolta προσέγγισαν το παλιό λιμάνι των Θηρών και ανέβηκαν στα Φηρά με το τελεφερίκ.

Μάλιστα η παρέα είχε φροντίσει να έχει reserve ένα bar ολόκληρο, ώστε να μπορέσουν ανενόχλητοι να δουν το ηλιοβασίλεμα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.