Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Στο Εργαστήριο Νέων για τη Επίλυση Συγκρούσεων έλαβαν μέρος μαθητές από την Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο

Στο Εργαστήριο Νέων για τη Επίλυση Συγκρούσεων έλαβαν μέρος μαθητές από την Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο

Εργαστήριο Νέων για τη Επίλυση Συγκρούσεων διοργανώθηκε στην Κωνσταντινούπολη από τις 3 – 9 Ιουλίου από την Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Ειρηνευτικής Πρωτοβουλίας Γυναικών Ελλάδας, Τουρκίας και Κύπρου. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 40 μαθητές/τριες ηλικίας από 15 έως 18 ετών: 10 από την Ελλάδα, 10 από την Τουρκία, 10 από την Ελληνοκυπριακή Κοινότητα και 10 από την Τουρκοκυπριακή Κοινότητα. Ύστερα από πρωτοβουλία του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης από την Ελλάδα έλαβαν μέρος 8 μαθητές από το Ν. Έβρου και 2 από την Αθήνα. Η μαθήτρια Μόνικα Καμπασελέ από την Αλεξανδρούπολη μιλώντας στην Ερα Κομοτηνης για την συμμετοχή της στα φετινά εργαστήρια είπε «Αυτό το ταξίδι ήταν για όλους μας μια εκπληκτική εμπειρία στην οποία κάναμε νέους φίλους,σκεφτήκαμε πράγματα τα οποία ποτέ άλλοτε δεν είχαν περάσει από το μυαλό μας, ενώ λάβαμε ερεθίσματα για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στην κατεύθυνση της ειρηνικής επίλυσης των διαφορών μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Τουρκίας».

Πηγή: alexandroupolisnews.blogspot.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.