Αρχική InfoTeens Νέα Στο πλυντήριο για "μπουγάδα" η Χάνα Μοντάνα

Στο πλυντήριο για "μπουγάδα" η Χάνα Μοντάνα

Η Miley Cyrus, η αγαπημένη Χάνα Μοντάνα των παιδιών, τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας για μια ακόμα φορά κάνοντας μια ιδιαίτερη φωτογράφηση. Παρέα με την αδελφή της Brandy και την makeup artist Denika Bedrossian πήγε στο πλυντήριο της γειτονιάς της για να πλύνει τα ρούχα της και να φωτογραφηθεί.

Η ίδια η Miley μέσα από το Twitter επιβεβαίωσε την γνησιότητα των φωτογραφιών, tweet-άροντας: "Μπορεί να φαίνονται σαν photoshop, αλλά είναι γνήσιες φωτογραφίες από την μέρα που βάλαμε πλυντήριο."

Οσο για τις φήμες που θέλουν τη 18χρονη Miley Cyrus να έχει κάνει αυξητική στήθους, η ίδια απάντησε στο Twitter της: "Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά τα δυο αυτά μωρά είναι ολόδικά μου. Εύχομαι να μπορούσαν όλοι αυτοί που διαδίδουν τέτοια πράγματα να καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται να είσαι ψεύτικος για να είσαι ωραίος".


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.