Στρατιωτίνα γέννησε στο Αφγανιστάν χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος!

Η βρετανίδα στρατιώτης, που δεν είχε καταλάβει ότι είναι έγκυος, υπηρετούσε στο Αφγανιστάν και έπαιρνε μέρος σε όλες τις εκπαιδεύσεις και αποστολές.
Η εκπαίδευσή της περιελάμβανε πορεία 13 χιλιομέτρων και τρέξιμο. Η δουλειά της ήταν ο ανεφοδιασμός με πυρομαχικά των στρατιωτών που μάχονται κατά των αφγανών ενόπλων. Η γυναίκα παραπονέθηκε για πόνους στην κοιλιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εκστρατείας όπου και ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι θα γεννούσε.

“Πρόκειται για ένα μοναδικό περιστατικό, αλλά η ομάδα μου είναι καλά προετοιμασμένη για το αναπάντεχο και προσαρμόστηκε τέλεια στην κατάσταση”, δήλωσε στην εφημερίδα η αντισμήναρχος Άντρια Λούις, διοικητής του νοσοκομείου εκστρατείας.Το υπουργείο Άμυνας στο Λονδίνο ανακοίνωσε ότι η μητέρα και το βρέφος είναι σε καλή κατάσταση και ότι ειδικοί γιατροί από τη Βρετανία μετέβησαν στο στρατόπεδο για να την συνοδεύσουν στην πατρίδα και να της προσφέρουν την όποια φροντίδα χρειαστεί στη διάρκεια της μεγάλης πτήσης.

Το νοσοκομείο εκστρατείας του στρατοπέδου Μπάστιον, παρότι συνήθως χρησιμοποιείται για ακρωτηριασμούς και για την φροντίδα όσων έχουν υποστεί τραύματα από σφαίρες, θεωρείται ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα με φορητά ακτινολογικά μηχανήματα, ένα χειρουργείο και τομογράφους.