Στυλ, άθληση, εμφάνιση, όλα σε ένα ζευγάρι Reebok

Είναι τα σούπερ παπούτσια που αναζητούσαμε. Και φυσικά, μόλις τα είδαμε, δεν χρειάστηκε δεύτερη ματιά. Η σειρά RealFlex, που η Reebok παρουσιάζει για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να κινούνται φυσικά καθώς τρέχουν ή προπονούνται αλλά ταυτόχρονα δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο στυλ τους και αντιπαθούν την αίσθηση του δύσκαμπτου που συχνά -ειδικότερα στο παρελθόν- χαρακτήριζε τα αθλητικά παπούτσια.

Το RealFlex πρωτοπαρουσιάστηκε το περασμένο φθινόπωρο, διακρίνεται για τα ζωηρά χρώματα και τα πρωτοποριακά του υλικά, ενώ το νέο στοιχείο που προστέθηκε στην καλοκαιρινή συλλογή είναι το δίχτυ στο πάνω μέρος του, το οποίο επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει.

Highlight της συλλογής θεωρείται το γυναικείο RealFlex Train, ένα παπούτσι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει αυξημένη πλευρική στήριξη, με κορδόνια στη μέση και λάστιχο στη σόλα για αυξημένη σταθερότητα, στήριξη και καλύτερη πρόσφυση κατά τις πλευρικές κινήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σόλα των μοντέλων της συλλογής RealFlex -που περιλαμβάνονται μεταξύ των ελαφρύτερων παπουτσιών της Reebok- είναι στρατηγικά τοποθετημένοι 76 ανεξάρτητοι «αισθητήρες» που προσαρμόζονται σε όλες τις επιφάνειες εδάφους και ενεργοποιούνται με κάθε βήμα του αθλούμενου προσφέροντας ευελιξία και ελευθερία κινήσεων, αλλά και προστατεύοντας το πόδι.

Ειδικά σχεδιασμένο ώστε να παρέχει μεγαλύτερη πλευρική στήριξη του ποδιού κατά την προπόνηση, το RealFlex διαθέτει επίσης ένα ειδικό υλικό στο ελαφρύ, χωρίς ραφές πάνω μέρος του παπουτσιού.

«Στη Reebok είμαστε αφοσιωμένοι στο να αναπτύσσουμε τεχνολογίες που τις αισθάνεσαι» σημείωσαν με αφορμή το λανσάρισμα της νέας σειράς η Martina Jahrbacher, Head of Reebok’s Women’s Sport και ο Yan Martin, Head of Reebok’s Men’s Strategic Business Unit. «Μέχρι στιγμής έχουμε λάβει εξαιρετικά σχόλια τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες για τα RealFlex. Το πρωτοποριακό τους στυλ και ο συνδυασμός φυσικής κίνησης, ανάλαφρου παπουτσιού και τεχνολογίας κάνουν τον κόσμο να μιλάει για αυτά».