Αρχική Νέα Συγκέντρωση χρημάτων για πετρέλαιο στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης

Συγκέντρωση χρημάτων για πετρέλαιο στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή και τη δημοσιεύουμε με την ευχή καθένας από εμάς να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. "Ομάδα αποφοίτων ιδιωτικού σχολείου, που ευαισθητοποιούνται σε φιλανθρωπικές δράσεις, μαζεύουν χρήματα για να βάλουν πετρέλαιο στο ΠΙΚΠΑ της Πεντέλης όπου στεγάζεται ο σύλλογος "Η Μητέρα" με 35 ορφανά παιδάκια από 0 έως 13 ετών και ζουν εκεί χωρίς πετρέλαιο, άρα μηδέν θέρμανση. Βάζουν ο καθένας αυστηρά από 10Ε και όχι παραπάνω.

Έχουν ανοίξει λογαριασμό στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ οπότε όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να καταθέσει τον «οβολό»του για ενίσχυση των αναγκών των ορφανών παιδιών, Ο αριθμός λογαριασμού είναι ο ακόλουθος:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
BIC Τράπεζας Πειραιώς: PIRBGRAA

GR81 0172 0550 0050 5505 6258 181
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΑΦΝΗ ΚΑΝΑΚΗ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ, θα σταλεί απόδειξη!!!

Για το λόγο αυτό όποιος καταθέσει να μου στείλει το όνομά του για να ενημερώσω ότι μπήκαν τα χρήματα και να βγει η απόδειξη.

Για λεπτομέρειες για το όλο αυτό εγχείρημα, μπορείτε να μπείτε στην σελίδα του Facebook

APOFOITOI COLLECT 1000 Euro for "H ΜΗΤΕΡΑ"

Την Παρασκευή θα τους βάλουν το πετρέλαιο. Λόγω πολικού ψύχους, είναι κάτι που χρειάζεται να γίνει άμεσα."


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.