Αρχική InfoMommy Νέα Συγκλονιστικό: Γονείς στην Κίνα έφτιαξαν μόνοι τους ιατρικά εργαλεία γιατί αδυνατούσαν να πληρώσουν το νοσοκομείο

Συγκλονιστικό: Γονείς στην Κίνα έφτιαξαν μόνοι τους ιατρικά εργαλεία γιατί αδυνατούσαν να πληρώσουν το νοσοκομείο

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι γονείς του 25χρονου Fu Xuepeng μένει στη ζωή χάρη στα ιατρικά εργαλεία που κατασκεύασαν οι γονείς του!

Πριν πέντε χρόνια ο νεαρός είχε ένα σοβαρό ατύχημα έξω από ένα σουπερμάρκετ όταν οδηγώντας το μηχανάκι του έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Όταν μεταφέρθηκε στο Taizhou First People's Hospital οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή βλάβη στο νευρικό του σύστημα που είχε αποτέλεσμα να παραλύσει από το λαιμό και κάτω. Μετά από τέσσερις μήνες νοσηλείας όμως οι γονείς του αναγκάστηκαν να τον φέρουν σπίτι καθώς δεν είχαν τη δυνατότητα να καλύψουν τα νοσήλια.
Η μητέρα του Wang Lanqin και ο πατέρας Fu Minzu αγόρασαν ένα αναπνευστήρα χειρός και είναι υποχρεωμένοι να τον συμπιέζουν χειροκίνητα ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να διατηρηθεί στη ζωή το παιδί τους.
Αυτή η κίνηση πρέπει να γίνεται 18 φορές το λεπτό και σε περίπτωση που καθυστερήσουν πάνω από τρία λεπτά ο γιος τους θα χάσει τη ζωή του.
Διάλειμμα κάνουν λίγη ώρα το βράδυ καθώς ο μικρότερος αδελφός του κατασκεύασε ένα αναπνευστήρα ο οποίος τοποθετείται στο τοίχο και λειτουργεί με ένα έμβολο το οποίο μετακινείται με ηλεκτρικό ρεύμα.
Ωστόσο, το υψηλό κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας τους αναγκάζει να χρησιμοποιούν το μηχάνημα μόνο λίγες ώρες τη νύχτα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.