Αρχική InfoMommy Νέα Συζήτηση για την επιλόχεια κατάθλιψη στο Ευγενίδειο Ίδρυμα (7/2)

Συζήτηση για την επιλόχεια κατάθλιψη στο Ευγενίδειο Ίδρυμα (7/2)

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ», συμπληρώνοντας δύο χρόνια από τη λειτουργία του πρώτου εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας για την περιγεννητική ψυχική υγεία, διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση με θέμα: «Επιλόχεια Κατάθλιψη: Πρόληψη και Φροντίδα στην Κύηση και στη Λοχεία» σήμερα Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011 στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Λ. Συγγρού 387, Π.Φάληρο) και ώρα 18.00.

Η εκδήλωση στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα, που αφορούν στη γονεϊκότητα και στην προαγωγή της ψυχικής υγείας της γυναίκας στην κύηση και μετά τον τοκετό.

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό την έρευνα και την παρέμβαση για την προαγωγή της υγείας της γυναίκας και της οικογένειας στην Ελλάδα. Οργανώνει δράσεις και αναλαμβάνει καινοτόμες πρωτοβουλίες με άμεση αναφορά στη γυναίκα και την οικογένεια και βασικό άξονα την αντίληψη ότι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πρόνοιας και πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας δε συνιστά πολυτέλεια αλλά ανάγκη και δικαίωμα κάθε πολίτη.

Η «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» είναι ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας για τη Δημιουργία της Βουλής της Κοινωνίας των Πολιτών. Παράλληλα, έχει αναπτύξει ένα πλαίσιο συνεργασιών με άλλες Μ.Κ.Ο. και ακαδημαϊκούς φορείς σε ζητήματα υγείας της γυναίκας και της οικογένειας.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση αλλά και για την οργάνωση στο www.fainareti.gr και στο 210-9319054.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.