Αρχική Περιβάλλον Συμβαίνει τώρα: Ακτιβιστές της Greenpeace ζητούν από τη ΔΕΛΤΑ να αντικαταστήσει τις μεταλλαγμένες ζωοτροφές με ελληνικές

Συμβαίνει τώρα: Ακτιβιστές της Greenpeace ζητούν από τη ΔΕΛΤΑ να αντικαταστήσει τις μεταλλαγμένες ζωοτροφές με ελληνικές

30 ακτιβιστές της Greenpeace βρίσκονται αυτή τη στιγμή έξω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ και απαιτούν μαζί με περισσότερους από 51.769 καταναλωτές από την εταιρεία να επενδύσει ΤΩΡΑ που ξεκινά η νέα καλλιεργητική περίοδος σε ελληνικές, μη μεταλλαγμένες ζωοτροφές! O Νίκος Χαραλαμπίδης,Γενικός Διευθυντής του ελληνικού γραφείου της Greenpeace στέλνει σε όλους μας ένα προσωπικό μήνυμα και μας καλεί να συμπράξουμε στη δράση τους.

"Οι ακτιβιστές μας σε χρειάζονται! Πάρε μέρος στη δράση:

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν είσαι, με όποιον τρόπο σου είναι πιο εύκολος, βοήθησέ μας να κάνουμε ακόμα πιο ηχηρό το αίτημά μας! Συμβαίνει τώρα!

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΔΕΛΤΑ.
Όχι, δεν είμαι σε μια προγραμματισμένη συνάντηση με τη διοίκησή της. Βρίσκομαι εδώ σαν ακτιβιστής και παίρνω μέρος στην ειρηνική, μη βίαιη δράση της Greenpeace. Με 29 ακόμα ακτιβιστές και εκ μέρους περισσότερων από 50.000 ανθρώπων, που έχουν ζητήσει από τη συγκεκριμένη εταιρεία (και άλλες) να επενδύσει στη χώρα μας και να αντικαταστήσει την εισαγόμενη σόγια στις ζωοτροφές της με ντόπια κτηνοτροφικά φυτά.

Σου γράφω από ένα αυτοσχέδιο τρίποδο, ύψους 6 μέτρων, το οποίο και δεν θα εγκαταλείψω αν η ΔΕΛΤΑ δεν ανταποκριθεί επιτέλους στο αίτημά μας.

Την ώρα που η τιμή της εισαγόμενης σόγιας εκτοξεύεται λόγω της παγκόσμιας διατροφικής κρίσης, η οποία επηρεάζει και την τιμή βασικών προϊόντων για τη διατροφή μας, η εταιρεία ΔΕΛΤΑ έχει χρέος να προστατεύσει τους καταναλωτές της και να συμβάλλει στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Η καλλιεργητική περίοδος ξεκίνησε και η ΔΕΛΤΑ πρέπει να κινηθεί ΤΩΡΑ και να επενδύσει στην ελληνική γη για πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα από ελληνικές, μη μεταλλαγμένες πρώτες ύλες.

Εγώ βρίσκομαι εδώ, κατάλληλα εφοδιασμένος για να αντέξω πολλές ώρες. Το μόνο που θέλω να σου ζητήσω είναι τη δική σου βοήθεια, από όπου και αν βρίσκεσαι με όποιον τρόπο σου είναι πιο εύκολος, για να δυναμώσουμε κι άλλο τη φωνή μας:

1. Κάλεσε τη ΔΕΛΤΑ ΤΩΡΑ (800 11 99 800) ή στείλε της email, απαιτώντας μία ξεκάθαρη απάντηση για το πότε θα ξεκινήσει να επενδύει σε ντόπιες ζωοτροφές και ενημέρωσέ μας για την απάντησή τους.

2. Παρακολούθησε live τις εξελίξεις της δράσης και πάρε μέρος με όποιον τρόπο μπορείς.

Θα βρεις αναλυτικές οδηγίες εδώ."

Στην διεύθυνση http://www.livestream.com/greenpeacegreece μπορείτε να δείτε ζωντανά τη δράση της Greenpeace.

Info

Greenpeace : Κλεισόβης 9, τ.κ. 106 77, Αθήνα

τηλ. 210 3840774-5 (9:00-15:00)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.